Webinars

Filantropiseminarie

81 visningar
30-11-2021

Den 30 november inträffar Giving Tuesday och av tradition brukar Private Banking genomföra vårt filantropiseminarium samma dag. 

Årets tema är barn och ungdomars hälsa – och vikten av att vi alla uppmärksammar och tar ansvar för deras fysiska och psykiska välbefinnande. Hur kan vi skapa en långsiktigt hållbar förbättring och vad kan vi göra tillsammans?

I en paneldiskussion beskriver Carolina Klüft, som efter en framgångsrik friidrottskarriär är verksamhetschef för Generation Pep, om hur hon jobbar med rörelseglädje för barn och hur det påverkar förutsättningarna för hälsa genom hela livet.

Klas Bergling, grundare av Tim Bergling Foundation berättar om hans vision och konkreta initiativ för att stötta barn och unga som mår dåligt idag, och om vikten av samarbete för att nå och inkludera alla.

Seminariet modereras av Nordeas chef för jämställdhet och inkludering, Åsa Nilsson Billme. Medverkar gör även Private Bankings familjerättsjurist Caroline Törnquist som berättar om hur banken kan stötta i filantropiska frågor.